Close

OPTIE-opleidingen terug van start !

Optiecursus : info + nog openstaande data

De Donder Jacky 0 1899

Tot mijn grote vreugde kan ik melden dat ik mijn optiecursussen voor beginners - die ik al jarenlang met veel genoegen en succes organiseer - EINDELIJK terug kan aanvatten.

Praktisch was het de afgelopen 2 jaar niet doenbaar om vooraf te plannen. Immers, om de haverklap paste de regering de corona-restricties aan voor ontmoetingen tussen mensen en zéker ook voor ontmoetingen binnen een horeca-setting.

Het unieke aan deze optiecursus is nu eenmaal dat ik deze wil koppelen aan een ontspannend weekendgevoel. Bovendien wou ik ook niet voor politieagent spelen en onderscheid maken tussen mensen die wél een corona safe ticket konden voorleggen en anderen die daar niét voor opteerden.

Maar : nu kan weer alles plaatsvinden in een ongedwongen sfeer. Dus sta ik te popelen om je op een interactieve, non-conformistische manier in te wijden in de wondere wereld van opties.

De opleiding zal een belangrijke stap zijn om met nieuwe invalshoeken het eigen vermogen beter te kunnen beheren of met een gestructureerd plan aan de opbouw van een portefeuille te kunnen beginnen.

Het huidige beleggingsklimaat bevestigt mij voor de zóveelste keer dat het gebruik van opties vanuit de gekende BeursBubbels-beleggingsfilosofie (inkomensgericht + beschermend beleggen via een geïntegreerde aanpak van opties in combinatie met aandelen) een absolute VEREISTE is om je beleggingen en spaargeld doorheen de huidige en toekomstige politiek-economisch-financiële  spanningen en volatiliteit te loodsen.

RSS
Eerste2345791011Laatste
Copyright 2023 by Beursbubbels
Back To Top