Close

Abonnementen

Nieuwe abonnees

Wie voor de allereerste keer BeursBubbels-abonnee wordt, verwelkomen wij graag met een attentie! Ontvang een cadeaukaart van Bol.com ter waarde van 25€ bij uw eerste abonnements-aankoop! (volwaardig jaarabonnement)

Lynx Nederland leden

Abonnees van Lynx Nederland kunnen met de ontvangen voucher-code een account aanmaken om volledige toegang te krijgen. 

Voordelen van uw abonnement

BeursBubbels

een wekelijkse nieuwsbrief met spannende en emotionele beursverhalen en origineel uitgewerkte nieuwe beleggingsideeën. Belangrijke updates/breaking news van besproken core-aandelen worden intraday verzonden.

Archief CD

Archief-CD met alle BeursBubbels-nummers van de afgelopen 3 jaar!

SpeedBubbels

een onbegrensde informatieve signaaldienst van BeursBubbels. Soms kunnen er meerdere signalen per dag zijn, soms maar één per week. We vallen je niet om de haverklap lastig met nietszeggende info. Dus géén tsunami aan berichten, integendeel, énkel die dingen die ons speciaal opvallen en die we in een concreet tradingidee gieten. Deze signalen kunnen zijn : een technisch signaal, nakende katalysators (zoals FDA-beslissingen, bedrijfsupdates,…), (in)formele analistennota’s, aankondiging van een belangrijke upgrading van analistenhuizen, opmerkelijke volumes op de optiebeurs, overnamegeruchten, forefront-detectie van pump & dump, begin van een sectorrotatie, geruchten op de message boards !

SpeedBubbels verzorgt ook belangrijke updates/breaking news van core-aandelen

Kickstart

Archief-CD met alle BeursBubbels-nummers van de afgelopen 3 jaar!

Steeds tot uw dienst

via mail (jacky@beursbubbels.be) !

Voordeelaanbiedingen

Diverse voordeelaanbiedingen voor leden

Elke BB-abonnee die nieuwe klant wordt bij online-broker Lynx.be en een rekening opent van minstens 4.000 €, ontvangt van Lynx.be 50 € cash als verwelkomingsgeschenk

Spaarkaart

Als je een vriend/kennis/familielid/collega lid maakt van BB, verwerf je een jaarlijks weerkerende  korting van 20 € (per aangebracht lid !) op je abonnement zolang deze persoon lid blijft.

Copyright 2020 by Beursbubbels
Back To Top