E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Opties in mijn woonkamer : fuck de speculatietaks !

Beste vrienden,

de recente hypocriete en lafhartige beslissing die genomen is door de huidige regering om de speculatietaks door te voeren, zal het meer dan ooit nuttig maken om de basisfuncties van opties te leren kennen.

Daarom heb ik de inschrijvingen van de deelnemers aan de reeds aangekondigde cursus van 6/12 moeten  annuleren en heb het thema omgezet naar een basiscursus voor beginners. Met als gevolg : ik kreeg te weinig plaats in mijn woonkamer om op een toffe manier mijn beleggingsboodschap te kunnen verkondigen. 

Ik ontvang je daarom gaag op bijkomende zondagen :

* 15/11 : nog 2 plaatsen

* 22/11 : nieuwe datum : nog 4 plaatsen

Laat maar snel iets weten, want opties zijn onze vriend. En op zo'n optiedag kan je echt alles uit mij persen wat je wil weten.

Ik doe ondertussen (voorlopig achter de schermen tot er wetteksten zijn ) mijn best om de speculatietaks aan te vechten via alle mogelijke kanalen en middelen. Ik heb zelfs al één klein 'resultaatje' geboekt ! Ook Hilde staat achter mijn aanpak. Dat had ik niet verwacht. Maar het is het mooiste wat een man van een vrouw kan horen : 'stand by your man !