E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Over ons

BeursBubbels is een team van ervaren en onafhankelijke financiële professionals die gezamenlijk unieke en interessante financiële informatie publiceren.

Wij geloven sterk in de kracht van het individuele beleggen.
En wij doen dit alles met grote passie.

Wij willen je graag onze koppige, onbevooroordeelde, onafhankelijke, doch steeds professionele en eerlijke mening mededelen.
Maar wij willen ook vriend in emoties zijn die onlosmakelijk met de beurs verbonden zijn :
Begeleiden  als je onzeker bent.
Troosten  als je tegenslag hebt.
Bubbels drinken  als je de jackpot wint.

Wij denken wereldwijd, leggen ons geen beperkingen op qua sectoren of trends, en zijn vooral actief op de Noord-Amerikaanse beurzen.
We bouwen steeds veiligheidsmechanismes in onze beleggingsideeën in (bv. stop-losses, optietechnieken, position sizing, …).

Oprichter en hoofdverantwoordelijke van BeursBubbels, is Jacky De Donder.

 

Beste bezoeker,

wellicht is de BB-visie voor jou een begin van een volledig nieuwe beurservaring, tenminste als je ons een jaartje de kans geeft om het jou te bewijzen. Neem nu een abonnement …

 

Wie is Jacky De Donder ?

jackyJacky De Donder is verantwoordelijk voor uitgifte en inhoud van BeursBubbels.

Jacky heeft 29 jaar actieve beurservaring.
Hij was zowat twintig jaar actief in het beleggingssegment van de Belgische grootbank KBC. Bij deze bank vervulde hij o.a. een pioniersrol in het commercieel uitwerken en begeleiden van opties als essentieel onderdeel van een moderne en goed gestructureerde aandelenportefeuille.

In 2002 richtte Jacky i-strategics op.
i-strategics heeft als doel de passie voor beleggen in aandelen en opties op te wekken en te begeleiden, dit via allerhande informatieve initiatieven.

Deze informatiegerichte beursinitiatieven van i-strategics hebben tot op heden geresulteerd in o.a. :

  • de wekelijkse beleggersbrief BeursBubbels, annex website Beursbubbels.be.
  • 5 boeken, uitgegeven in eigen beheer en verdeeld door Uitgeverij van Halewijck.
  • zowat 400 gepubliceerde columns.
  • voordrachten over beleggen met aandelen en opties. (vul het contactformulier in indien u me hierover wenst te contacteren).
  • Seminaries over beleggen met aandelen en opties. 
  • Begeleider en ideeënleverancier voor de Masterproef (‘Integratie van aandelenopties en optiestrategieën in het kader van een optimaal portefeuillebeheer – empirisch onderzoek’) tot het behalen van de graad Master in de Handelswetenschappen van Yves Limet (Vlekho-academie jaar 2005/2006-Prof. H.Buysse).

Naast eigen initiatieven, reikt Jacky ook de hand aan welgemeende informatieve beleggingsprojecten van anderen en is hij steuner en promotor van startend talent.