E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten
FAQ (Veel gestelde vragen)

Deze rubriek zullen we stelselmatig aanvullen met de meest relevante vragen die geregeld terugkeren.

1. Kan ik ook een 3-maandelijks abonnement op BeursBubbels krijgen ?

Neen. BB is een jaarformule. Wij doen er alles aan om het abonnement steeds zo goedkoop mogelijk te houden. Administratieve werkingskosten worden daarom tot een minimum beperkt. BB hecht bovendien veel belang aan een trouwe lezersbasis : het is pas op de wat langere termijn dat je naar waarde kan oordelen of BB uw vertrouwen waard blijft.  

2. Hoe moet ik mijn jaarabonnement verlengen?

Op het einde van de looptijd van uw abonnement ontvangt u automatisch een herinnering waarin wij u ongedwongen de mogelijkheid bieden om uw abonnement te verlengen aan de voorwaarden die gesteld waren bij de aanvang van uw abonnement.

3. Waar kan ik de aandelen en opties kopen die aan bod komen in BeursBubbels?

Voor het verhandelen van aandelen en opties kan u waarschijnlijk terecht bij uw vertrouwde financiële tussenperoon. BeursBubbels gaat haar beleggingsideeën overal ter wereld zoeken, en daarom raden we wél aan om een online-broker te kiezen die op een zo uitgebreid mogelijk aantal internationale  beleggingsmarkten actief is. BeursBubbels heeft positieve ervaringen met online-broker LYNX (www.lynx.be).

4. Wat doe ik als ik mijn wachtwoord ben vergeten ?

Je kan je wachtwoord opnieuw instellen op deze pagina.  Indien je nadien nog steeds problemen ondervindt om in te loggen gelieve een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de omschrijving van je probleem.

5. Waar lees ik de disclaimer ?

Bekijk hier de disclaimer.

6. Hoe gaat BeursBubbels om met mijn privacy-gegevens ?

 Bekijk hier onze nalevingsverbintenis van de wettelijke bepalingen op het vlak van privacy-bescherming.

7. Doet BeursBubbels ook aan vermogensbeheer ?

Neen. BeursBubbels is een 100 % onafhankelijke informatieverstrekker. Wij zijn geen vermogensbeheerder of broker en hebben geen vergunning van FSMA hiertoe.