E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Beleggen met een hart

uz leuvenuz leuven

Jacky De Donder, auteur, uitgever en bezieler van BeursBubbels is van mening dat áls je belegt met een hart én met een maatschappelijk engagement voor ogen, en niét belegt vanuit het streven naar  snel geldgewin en puur winstbejag, dat de beurs je dan zal belonen en dat je aandelenportefeuille er beter zal bij varen.

Indien je een mooie deal doet op de beurs, waarom dan geen stukje van die winst doorstorten naar mensen die minder kansen/geluk hebben in het leven en die je hulp heel erg nodig hebben ?

Jacky draagt een mooi project nauw in het hart dat loopt bij UZ Gasthuisberg Leuven en hij garandeert je dat al uw bijdragen ontzettend goed besteed zijn.

Het betreft een therapie om de kinderen te helpen hun emoties te verwerken als ze geconfronteerd worden met deze ernstige ziekte. Onder begeleiding van een muziektherapeute kunnen de kinderen zowel in muzikale improvisaties als in liederen uiting geven aan de volledige waaier van menselijke emoties : angst, verdriet, pijn, vreugde, boosheid. Het project wordt volledig gedragen door sponsoring. Deze dient voor de bekostiging van een halftijds mandaat en voor de aankoop, vernieuwing en uitbreiding van het instrumentarium.

Stortingen, met fiscaal attest, ten voordele van het Kinderkankerfonds U.Z. Leuven kunnen gebeuren via :

“Kinderkankerfonds K.U.Leuven”

!! opgelet nieuw rekeningnummer !!

Rekeningnummer : BE45 7340 1941 7789  BIC : KREDBEBB

Met de noodzakelijke vermelding "ECE-FOKKF1-V5020 - BeursBubbels"

Fiscale attesten worden afgeleverd vanaf 40 EUR.

 

Vele kinderen en hun ouders zullen u heel erg dankbaar zijn !

Alle bijkomende info :

Jacky De Donder – BeursBubbels : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ilse Ruysseveldt – Coördinator Kinderkankerfonds UZ Leuven : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.