Close
TA: ‘Last minute v.a. € 3,55’
SuperUser Account
/ Categorieën: Lynx

TA: ‘Last minute v.a. € 3,55’

In de rol van belegger of daytrader is menig individu op de beurs op zoek naar een vorm van laagste prijsgarantie. Dat is mogelijk, mits voldaan wordt aan specifieke voorwaarden

Air France-KLM

Air France-KLM

Het gaat niet best met luchtvaartmaatschappij Air France-KLM. Zowel het bedrijf als de beurskoers is getroffen door de grote onzekerheden die zijn ontstaan door de noodgedwongen reisbeperkingen als gevolg van het coronavirus. Wat vandaag kan, is morgen misschien niet meer mogelijk. Op de beurs wordt gezocht naar zo gunstig mogelijke instapmogelijkheden. De beurskoers van Air France-KLM heeft vandaag het dieptepunt getest van 20 mei dit jaar (= € 3,5040). De uitverkoop heeft volgens de hogere handelsomzetgegevens gisteren al plaatsgevonden. ‘Last Minute’-traders kunnen vandaag proberen om aandelen voor een ‘low budget’-prijs te bemachtigen. Dat is de conclusie als de instapprijs boven € 3,50 wordt afgehamerd.

Emini S&P 500 future contract vanaf juni op dagbasis

Emini S&P 500 future contract vanaf juni op dagbasis

In het Emini S&P 500 future contract blijkt gisteren het koersverloop het aanzien te krijgen van een hamer. De intradaybeweging ligt relatief diep onder zowel de openings- als slotkoers. Na een dalingsfase is dat meestal een aanwijzing voor een draai omhoog. Nu dit patroon zich voordoet na enkele weken stijging is die boodschap tegenovergesteld. De relatief diepe daling tijdens de handelsuren wijst eerder op onderliggende zwakte. Positief is de beursnotering boven de hoogste koers van 8 juni dit jaar. Is er dan toch niet sprake van een terugkeer van de bulls? Of was het pure window-dressing aan het einde van de handelsmaand. Noteer het laagste niveau van de handelssessie gisteren (= 3195,00) als stoploss-grens voor hausseposities. Dat helpt de risico’s van een mislukte opwaartse uitbraak beperken.

AEX-index op 5-minutenbasis

AEX-index op 5-minutenbasis

De AEX-index maakte op 21 juni een scherpe U-bocht omlaag. Een gemeen felle fase van winstnemingen heeft de AEX in een dalende trend doen belanden. De driehoekformatie binnen het dalende trendkanaal heeft de rol van continuatiepatroon ingelost, want de uitbraak omlaag volgde het gedrag van lagere toppen en lagere bodems na de piek vorige week. De herstelbeweging van de AEX heeft ruimte tot ca. 557 (= 556,89 hedenochtend). De dalende weerstandlijn komt met de minuut lager te liggen. Het koersdoel voor de AEX-index ligt in de komende tijd rond 530. De beursstatistieken voor augustus en september zijn namelijk slechter dan die van de maand juli.

Zelf beleggen bij LYNX?

LYNX geeft u de mogelijkheid om zelf in aandelen van bijna ieder beursgenoteerd bedrijf ter wereld te beleggen. U heeft toegang tot ruim 100 beurzen in 30 landen. Bekijk het aanbod:

Het bericht TA: ‘Last minute v.a. € 3,55’ verscheen eerst op LYNX België.

Printen
Reacties zijn enkel zichtbaar voor geregistreerde gebuikers.

Theme picker

Copyright 2020 by Beursbubbels
Back To Top