E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Mededeling Geron + afwezigheid

Beste vrienden,

zoals je weet heb ik me volledig vastgebeten in het aandeel Geron, zeker sindsdien Janssen het onderzoek naar zich heeft toegetrokken. Geron zou met haar onderzoek mogelijks een historische doorbraak in bloedkanker kunnen betekenen. Geron wordt voor mij waarschijnlijk een van de belangrijkste beleggingen (opgelet : heel hoog risico !) uit mijn leven. Ik weet dat ook vele lezers van BB Geron in portefeuille hebben. Ik vertrek deze week voor 2 (misschien worden het er 3) dagen naar het buitenland waar ik diverse ontmoetingen heb gepland om mij een beter inzicht te verschaffen in telomerase (Imetelstat). De laatste info die me heeft bereikt omtrent Imetelstat zijn immers dusdanig veelbelovend dat ik letterlijk van mijn bureaustoel wég moet. 

Omwille van deze reden zullen eventuele mails wat later beantwoord worden. Ik dank je voor je begrip.

ps : voor wie wil weten hoe opwindend Imetelstat kan worden, heb ik een recente getuigenis (YouTube-filmpje) toegevoegd van dr. Gabriela Baerlocher, verbonden aan het UZ in het Zwitserse Bern en betrokken bij één van de Imetelstat-programma van Geron. Dr. Gabriela Baerlocher neemt deel aan een studie van 18 patiënten met trombocytemie, een zeldzame chronische beenmergaandoening waarbij er te veel bloedplaatjes worden gevormd. De huidige resultaten zijn heel aanmoedigend en volledige genezing zou aantoonbaar kunnen worden.

Voor de link : klik HIER