E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Droef nieuws

Er bereikte me het schokkende nieuws dat Stefan is overleden. Stefan is o.a. de ontwerper van de cartoon die dient voor de rubriek 'Jacky Rocks Wall Street'. Stefan is een bezielde BB-sympatisant in hart en nieren vanaf de start. Zijn overlijden komt voor mij heel onverwacht en ik ben in shock.  Volgend BB-nummer zal ik  -  indien ik hiertoe tenminste de kracht heb -  volledig aan Stefan wijden. Ook zal ik mijn VFB-stand op het congres van 25 maart anders aanpakken dan voorzien  en volledig als eerbetoon aan Stefan organiseren :  er zal whisky geschonken worden (zijn favoriete drank) en ik zal er een prachtige elektrische sunburst-gitaar verloten ter ere van het geweldige Jacky-typetje dat hij heeft ontworpen. De ziel van Stefan zal in BB aanwezig blijven zolang BB zélf leeft.

stefandebuyser