E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Opleiding CANDLESTICKS 3 of 24 april !

opleidingen 2016 april candlesticks  Candlesticks zijn wellicht het meest populaire instrument om onze grafiekjes mee te vullen. Voor vele beleggers zijn candlesticks dan wel  bekénde maar helaas nog geen gekénde materie !  Edwin Vandamme gaat je alle toepassingen en interpretaties uitleggen, zodat deze analyse-tool geen enkel geheim meer zal hebben na het bijwonen van deze opleiding.

Het is tevens een héél concrete opleiding, want ik zal de leerstof kruiden met wat extra pigment : ik ga op beider dagen mijn favoriete aandeel van dát moment uitgebreid aan je voorstellen, en Edwin zal dit nadien samen met de cursisten aftoetsen aan wat de candlesticks hierover zeggen …!

Bovendien gaan we een analyse maken van waar het met de beursindexen, de grondstoffen en de valuta's naar toe kan gaan in 2016. En wat zijn de meest interessante aandelen ? Stof genoeg dus voor een boeiende, leerrijke beursdag waarbij ook de middaglunch en drankjes zijn inbegrepen. En dit alles voor een democratische prijs   !  Vraag voor meer INFO :  klik HIER !