E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Sluiten

leonidas  Het prachtige boekenpakket en de Leonidas-pralinedoosjes worden maandag 8 april verstuurd ! Veel leesplezier en/of smakelijk !

komt goed icoontje blog  Bekijk het interview met Hans Meus en dr.Luc Colemont (vzw Stop darmkanker) op ROB TV HIER !

Bekijk de videoboodschap van Hans HIER !

Deze actie is t.v.v. Stop Darmkanker. Bekijk de website van Dr. Luc Colemont HIER

BeursBubbels had een tijd geleden een interview met Dr.Luc Colemont. Je kan het interview HIER aanvragen !

Je kan de pins (10 € : de opbrengst gaat volledig naar vzw Stop Darmkanker) ook bekomen via BeursBubbels. Dit zijn de overschrijvingsgegevens  ...

Lees meer: BB-652 : Komt Goed!

Edwin Vandamme licht op 4 mei zijn werking bij SpeedBubbels toe. De voordracht is gratis en zal je bijkomend inzicht geven in de huidige markten en in technische analyse. Meer info lees je op volgende pagina ...

Lees meer: Presentatie Edwin...

wedstrijdje blog Boek winnaar  werd op 4/3 verstuurd !

sequana ipo blog

wim en bob  Meer info HIER !

opties blog Er is voor de bijkomende zondag in februari (24 februari) nog 1 plaats beschilkbaar !

BB 639 blogBeste bezoeker van de BB-website, beste beursvrienden, het was een zéér bewogen beursjaar met een bijzonder moeilijke tweede jaarshelft. Traditioneel stel ik een BB-jaaroverzicht samen., dat ik je graag aanbied. Tevens kan je er ook mijn 10 belangrijkste BB-Beursregels op nalezen - of,beter nog - toepassen ! Ik huldig ook een Nederlandse vriend die 40 jaar is geworden, geef je een inzage in SpeedBubbels en de nodige info voor een initiatiecursus opties op 24-2. Dit alles kan je HIER allemaal lezen ! Veel leesplezier en fijne feestdagen gewenst ! 

 

opties blogDe zenuwachtigheid op de beurzen zorgen weer voor grote schommelingen in de beleggingsportefeuilles. Wegens de blijvende vraag naar hoé opties te gebruiken in een beleggingsaanpak, heb ik in februrai een bijkomende datum voorzien (3 februari = volzet), namelijk op 24 februari. Je kan je inschrijven/info vragen via een mailtje te sturen. Klik HIER !

opties blogDe zenuwachtigheid op de beurzen zorgen weer voor grote schommelingen in de beleggingsportefeuilles. Opties gebruiken in een beleggingsaanpak is een MUST. Er zijn nog 2 plaatsen voor de eerstvolgende beginnerscursus die ik geef. Info : HIER !